Menü Bezárás

Egyedi kivitelezési munkálatok

 

G-Falc Kft bemutatása

Cégünk egy családi vállalkozás, amelyet Gulyás András bádogos 1994-ben alapított. Egy évre rá Rheinzink szakkivitelezők lettünk, és első jelentős nagy munkák 1997-ben a hódmezővásárhelyi Feketesas Szálló volt.

Ezután eszközparkunkat és alkalmazottainkat is folyamatosan fejlesztettük, képeztük.

Cégünk a tömegtermelésről fokozatosan áttért a megfizethető minőségi munkákra. Korcolt lemezfedéshez gépsort vásároltunk, és eszközparkunkat is nyugati gyártmányú minőségi gépekre cseréltük, telephelyünket bővítettük.

2010-ben vállalkozásunk kivitelezésében készült az Anna és az Irén piaccsarnok után a Szeged Mars téri nagy piaccsarnok is.

2012-ben, G-FALC Építőipari és Kereskedelmi Kft néven folytattuk, és megnyitottuk bádogos szaküzletünket is, ahol megtalálhatók a legnagyobb gyártók termékei mellett minőségi saját gyártású anyagaink is.

2016-ban cégünk részt vállalt a szegedi Új-Zsinagóga bádogos felújítási munkálataiban.

Fő irányelvünk a bádogos szakma megfizethető és minőségi kiszolgálása, valamint az anyagok profi bedologozása.

Jelenleg 10-12fős kivitelező csapatunkkal melynek nagy része bádogos szakmunkás, valamint mestervizsgával rendelkező szakember képesek vagyunk több ezer négyzetméter lemezfedés elkészítésére, homlokzatburkolatok, toronyfedések, díszműbádogos munkák kivitelezésére, valamint teljes tetőszerkezetek elkészítésére.

Ennek köszönhetően, mind minőségben, mint méretben a Dél-Alföldi régió legnagyobb bádogos kivitelezőjévé és jelentős kereskedőjévé váltunk.

Cégünk 2017-ben megkapta a Csongrád megye - Év Vállalkozója díjat.

Referenciáink röviden

Referenciáink között megtalálhatók a családi házaktól kezdve a társasházakon, közintézményeken keresztül a műemléki épületeken át szinte minden épület és építménybádogos kivitelezés.

Jelenleg üzemünk felszereltsége és csapatunk képzettsége, valamint nagysága révén bármilyen bádogos munkálatban részt tudunk vállalni.